A  világ sertéstartási tendenciáit figyelve az utóbbi években jelentős változásokat figyelhettünk meg. Előtérbe került a hatékonyság, a gazdaságosság, a környezetvédelem és az állatvédelem kérdése. Mivel gazdaságunk az uniós csatlakozással teljesen nyitottá vált, nekünk is meg kell felelnünk a kihívásoknak. Ennek alapvetően egy kulcsmondata van: hatékonyan, gazdaságosan kell termelni.

A sertések által elfogyasztott takarmány hasznosulását befolyásoló összetevők közül két meghatározó technológiai tényezőt kell kiemelni:

  • takarmányozási technológia
  • szellőztetési technológia

Az ISV Zrt. Műszaki Igazgatósága mindkét lényeges területen rendelkezik a világ élvonalába tartozó megoldásokkal, hiszen a légtechnikai partnerünk a német HAKA, a takarmányozási technológiában pedig az e téren többszörös világszabadalommal bíró német WEDA cég .

A fenti csúcstechnológiai megoldások mellett számon tartjuk a kisebb vagy régebbi technológiával dolgozó sertéstartók gondjait is, akik számára teljes körű kiszolgálást és szervizt biztosítunk a mohácsi Műszaki Centrum vezetésével. Itt megtalálható minden, ami ma egy sertéstelep számára szükséges műszaki szempontból, az önitatóktól az infralámpán keresztül malacrácsig.